30.06.2022. Webinar: Kako se pripremiti za povlačenje bespovratnih sredstava za digitalizaciju poslovanja; 10:00

30.06.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar „Kako se pripremiti za povlačenje bespovratnih sredstava za digitalizaciju poslovanja“ koji će se održati u četvrtak 30. lipnja 2022. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 11:30 sati, a isti će biti organiziran putem aplikacije Jitsi Meet.  

U trećem kvartalu ove godine očekuju nas dvije grupe javnih poziva iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, koji će biti namijenjeni digitalnoj transformaciji mikro, malih i srednjih poduzeća. Javni pozivi C1.1.2. R3-I2 Vaučeri za digitalizaciju i C1.1.2. R3-I3 Bespovratne potpore za digitalizaciju omogućit će prijaviteljima bespovratne potpore u iznosu od 75.000 do 750.000 kuna za aktivnosti od osposobljavanja za digitalne vještine i izrade projekata digitalne transformacije poslovanja do provođenja projekata digitalne transformacije poslovanja. Na webinaru ćemo uvodno proći osnovne pojmove ovih poziva, kao što su digitalizacija, digitalna transformacija, Industrija 4.0, Internet of Things (internet stvari). Zatim ćemo, temeljem postojeće dokumentacije javnih poziva, definirati prihvatljive aktivnosti i troškove ovih poziva sa primjerima. Naposljetku ćemo sudionicima prikazati kako izgleda proces pripreme i prijave projekta na javni poziv.

Webinar je primarno namijenjen mikro i malim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranima.                           

Predavanje će održati Luka Matić - vlasnik konzultantskog obrta NEP-054 koji mikro, malim i srednjim poduzećima pruža usluge poslovnog savjetovanja, projektnog planiranja i menadžmenta projektnog ciklusa.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do 29. lipnja 2022. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice