30.01.2020. PUMA seminar: Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma; Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Lj. Gaja 7, Osijek, 10:30

30.01.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije u okviru svojeg PUMA programa organizira seminar koji će se održati u četvrtak 30. siječnja 2020. godine u vremenu od 10:30 do 14:30 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Trg Lj. Gaja 7, Osijek, na temu: Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Seminar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma.

Na stručnom osposobljavanju i izobrazbi sudionici će se upoznati sa:

             Odredbama zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma;

             Podzakonskim propisima donesenim temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma;

             Internim aktima obveznika;

             Smjernicama i listom indikatora za prepoznavanje sumnjivih transakcija;

             Drugim obvezama propisanim Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Predavač je Đurđica Mostarčić, koja je kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva. Kao predsjednica Sekcije računovođa pri HOK-u intenzivno radi na izmjenama i poboljšanju zakonskih odredbi koje utječu na sve obrtnike.

Nakon seminara sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2020. godinu.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 27. siječnja 2020. godine ili do popune kapaciteta dvorane.

vrh stranice