29.09.2017. Prezentacija "Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“, Skupštinska dvorana, Palača Varaždinske županije, 1.kat Franjevački trg 7, Varaždin, 08:30

29.09.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta poziva vas na događanje: „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“, koje će se održati 29. rujna 2017. u Skupštinskoj dvorani, Palača Varaždinske županije, 1.kat, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin s početkom u 8.30 sati.
Cilj događanja je informirati poduzetnike i gospodarstvenike o uslugama vezanim za unutarnje tržište EU koje nudi MINGPO. Događanje je zamišljeno kao niz prezentacija kojima će se pobliže pojasniti područja digitalnog poslovanja i zaštite potrošača, kao i predstaviti mogućnosti ponuditi rješenja za prepreke koje se poduzetnicima javljaju prilikom izlaska na unutarnje tržište EU.

Zadovoljstvo nam je naglasiti kako će se u nastavku događanja na druženju s uzvanicima pridružiti i potpredsjednica Vlade RH, ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, gđa. Martina Dalić.

Pridružite nam se na stručnim predavanjima na kojem ćete doznati brojne informacije o digitalnom gospodarstvu, e-računu i e-potpisu, kako pokrenuti poslovanje i pružati usluge ili plasirati vlastiti proizvod na tržišta drugih država EU-a. Saznajte koja su vaša prava u okviru unutarnjeg tržišta Europske unije, kako ih ostvariti i kome se obratiti.

Srdačno molim da Vaš dolazak potvrdite do najkasnije četvrtka, 28.9.2017. na e-mail: hup-varazdin@hup.hr  
Program PROGRAM HUP VARAŽDIN 29.09.2017.pdf 
vrh stranice