28.11.2019. Osnivačka sjednica Kluba kontrolera HUP-a Zadarske županije, Inovativni Zadar, Grgura Budislavića 99, Zadar, 18:00 sati

28.11.2019.

Pozivamo vas na osnivačku sjednicu Kluba Kontrolera Zadarske županije koja će se održati 28.11.2019. u 18:00 sati u Zadru, Inovativni Zadar, Grgura Budislavića 99.

Kontroling je upravljačka aktivnost, stručna potpora menadžmentu poduzeća i ustanova, koja ima za cilj osigurati punu transparentnost poslovanja. Kontroleri su osvajači ciljeva, djeluju proaktivno i doprinose stvaranju dodanih vrijednosti. Kontroler - partner menadžera, čuvar je posebnih brojki i izvora istine.

Cilj okupljanja u Klubu je: • razvoj funkcije kontrolinga u Hrvatskoj; • unapređenje znanja i  kompetencija kontrolera; • promocija misije, procesa, filozofije kontrolinga koja se temelji na skupu vrijednosti ukorijenjenih u integritet, kreativnost, izvrsnost, pozitivno ozračje i jaku etiku tima; • poticanje ostvarenja sinergije partnerstva kontrolinga s menadžmentom i funkcijama računovodstva, financija, interne kontrole i interne revizije; • doprinos stvaranju dodanih vrijednosti u poduzećima i javnom sektoru harmoniziranjem interesa poduzetnika, zaposlenika-građana i društvene okoline (sveopće dobro); • širenje mreže profesionalnih prijateljstava i poznanstava.

Klub kontrolera Zadarske županije će organizirati redovite susrete u formi okruglih stolova na kojima će se raspravljati o najnovijim vijestima s područja kontrolinga te ključnim vijestima s područja financijskog, menadžerskog i forenzičnog računovodstva, kao i svim drugim temama od  značaja za poslovanje poduzetnika i javne uprave. 

Pozivamo Vas da izdvojite vrijeme i sudjelujete u osnivačkoj sjednici Kluba Kontrolera HUP-a Zadarske županije te plenarnom predavanju. Poziv sa dnevnim redom slijedi u drugom pozivnom pismu. Prijave i dodatne informacije se mogu izvršiti na e-mail adresu: klub.kontrolera.zz@gmail.com, veselimo se Vašem dolasku i podršci.

vrh stranice