28.11.2018. Seminar Porezna reforma 2019 & druge aktualnosti

28.11.2018.

HUP Regionalni ured Varaždin Vas sa zadovoljstvom poziva na seminar vezano uz predstojeću poreznu reformu na temu:  Porezna reforma 2019 & druge aktualnosti

u srijedu, 28.studenog 2018 .godine od 9.30 - 12.00 sati
u Skupštinskoj dvorani, Palača Varaždinske županije, 1.kat
Franjevački trg 7, 42000 Varaždin

Novi krug porezne reforme koja stupa na snagu s 1.1.2019. donosi niz promjena, a najveće promjene se očekuju u sustavu poreza na dodanu vrijednost, poreza na dohodak i poreza na dobit dok se tiču gotovo svih poslovnih subjekata u Hrvatskoj, ali velikim dijelom i fizičkih osoba.

Stoga je HUP Varaždin na zahtjev svojih članova a suradnji s društvom Mazars Cinotti pripremio seminar koji obuhvaća sljedeći sadržaj:

• Predložene izmjene Zakona o PDV-u;
• Predložene izmjene Zakona o porezu na dobit;
• Predložene izmjene Zakona o porezu na dohodak i Zakona o doprinosima;
• Druge porezne promjene i aktualnosti
Seminar će voditi:
Pere Mioč, direktor poreznog i poslovnog savjetovanja društva Mazars Cinotti. Cjelokupnu svoju poslovnu karijeru proveo je u Mazars Cinotti društvima na poslovima poreznog savjetovanja, gdje je uže specijaliziran za područje poreza na dodanu vrijednost i poreza na dobit (uključujući i transferne cijene). Ko–autor knjiga „Kako se pripremiti za nadzor Porezne uprave“ i „Mazars – Porezni savjetnik“ te autor stručnih članaka za raznovrsne stručne publikacije.

Vladimir Nol, senior manager u društvu Mazars Cinotti. Ima višegodišnje menadžersko iskustvo rada u poreznom odjelu Big Four-a te je jedan od vodećih stručnjaka za pitanja poreza na dohodak i doprinosa, posebno za pitanja prekograničnih kretanja radnika i povezana porezna i migracijska pitanja. Tijekom karijere je bio zadužen za mnoge projekte optimiziranja poreznog položaja poduzeća i fizičkih osoba u zemlji i inozemstvu, kao i projekte poreznih pregleda i dubinskih snimanja (due diligence). Također, sudjelovao je na mnogim međunarodnim edukacijama o poreznim temama.

Prijave primamo do UTORKA, 27. studenog 2018. godine na e-mail adresu:
hup-varazdin@hup.hr
Za dodatne informacije obratite se na tel: 042/352-034.
vrh stranice