28.11.2016. Edukacija - Zaštita osobnih podataka - zakonodavni okvir i praksa, Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka cesta 89, 10:00

28.11.2016.

Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) organizira edukaciju „Zaštita osobnih podataka – zakonodavni okvir i praksa“ koja će se održati 28. studenoga u multimedijskoj dvorani (prizemlje) Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka cesta 89 s početkom u 10.00 sati i predviđenim trajanjem do 13.00 sati. Edukacija je namijenjena predstavnicima voditelja zbirki osobnih podataka, odnosno službenicima za zaštitu osobnih podataka.
Svrha edukacije je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona u svakodnevnom radu službenika, prvenstveno u odnosu na zakonitu i povjerljivu obradu osobnih podataka, korištenju novih informacijskih tehnologija u obradi osobnih podataka kao i o primjeni organizacijskih, kadrovskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka koje su voditelji zbirki osobnih podataka dužni provoditi u svakodnevnom radu prilikom obrade osobnih podataka.

Edukaciju će provesti djelatnici stručnih službi Agencije za zaštitu osobnih podataka. Putem email-a edukacija.sluzbenik@azop.hr sudionicima se pruža mogućnost unaprijed postaviti pitanja.

PROGRAM

PRIJAVNICA
vrh stranice