28.10.2021. Webinar: Proširite poslovanje na druge zemlje; 10:00

28.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa i u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizira zanimljiv interaktivan webinar na temu: „Proširite poslovanje na druge zemlje“ koji će se održati u četvrtak 28. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati. Webinar traje do 13 sati.

Od 2018. godine, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom i Algebrom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Kako proširiti poslovanje na globalnoj razini i početi prodavati korisnicima u inozemstvu. Market Finder, Googleov je alat koji predlaže najbolja strana tržišta za izvozne aktivnosti. Alat daje pregled o detaljima pojedinih tržišta kao na primjer najpopularnije načine plaćanja u pojedinoj zemlji, konkurentnosti zemlje, koliko poreza na pojedinom tržištu morate platiti i još drugih korisnih detalja.

Webinar je zamišljen kao interaktivna radionica, a isti će održati Dean Krizmanić, koji je trenutno zaposlen kao marketinški konzultant sa naglaskom da pomogne klijentima u tranziciji na digitalni marketing. Savjetuje ih i vodi marketinške kampanje, mahom Google/Facebook, community management, vođenje projekata izrada web stranica i web analitika. Paralelno, strast su mu predavanja i tu strast realizira kroz Algebru  već 5 godina. U Algebri vodi sve module iz programa obrazovanja SIO - Specijalist internetskog oglašavanja, a iskušao se i u nastavi Digitalne akademije koja je program za osnovnoškolce, učenje o digitalnom okruženju.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do srijede 27. listopada 2021. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice