28.09.2015. Konferencija: Perspektive za razvoj poduzetništva mladih u Splitsko-dalmatinskoj županiji, CEDRA, Ruđera Boškovića 20, Split, 11:00

28.09.2015.

Udruga Domine tijekom 2015. provodila je projekt „Preuzmi odgovornost za budućnost – misli i radi PODUZETNO!“ u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Regionalni ured u Splitu, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.
U okviru projekta 28. rujna u prostorijama CEDRE, Ruđera Boškovića 20 u Splitu s početkom u 11,00 sati organiziramo konferenciju na temu „Perspektive za razvoj poduzetništva mladih u Splitsko - dalmatinskoj županiji“ s ciljem predstavljanja rezultata projekta te kritičkog progovaranja o mogućnostima koje se mladima trenutno nude na tržištu rada u Dalmaciji.

U prvom dijelu konferencije o iskustvu, mogućnostima i perspektivama mladih u svijetu rada govorit će predstavnice i predstavnici udruge Domine, koja je nositeljica projekta te Hrvatske udruge poslodavaca, Regionalni ured u Splitu, partnera na projektu Tom prilikom bit će predstavljeni rezultati provedenog istraživanja o iskustvima mladih u svijetu rada, te mjere i strateški ciljevi uključivanja mladih na tržištu rada kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje u našoj Županiji. U drugom dijelu predviđena je panel rasprava, na kojoj će predstavnice i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Split, Hrvatske udruge poslodavaca Split, Lokalnih partnerstva za zapošljavanje SDŽ, te splitske poduzetnice/i raspravljati o perspektivama poduzetništva mladih u SDŽ.

Predviđeno trajanje konferencije je od 11 do 13 sati, a nakon rasprave predviđeno je prigodno druženje uz domjenak. Pozivamo nas da nam se pridružite kao gosti konferencije i svojim iskustvima date doprinos raspravi o ovoj temi.

Također Vas molimo da nam svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do petka 25. rujna 2015. na kontakt telefon 021 344-688 ili na mail udruge domine@domine.hr ili domine.split@gmail.com.
vrh stranice