28.04.2014. Besplatne savjetodavne usluge u sklopu projekta Smepass2

28.04.2014.

28. travnja 2014. godine bit će objavljen drugi poziv za iskaz interesa vezan za projekt SMEPASS2, na koji će se moći prijaviti mali i srednji poduzetnici (putem internetske stranice www.smepass2.eu) te će se povodom toga od 05. do 15. svibnja održati drugi krug besplatnih info seminara diljem Republike Hrvatske s ciljem predstavljanja aktivnosti Projekta, kao i mogućnostima koje će poduzetnici imati tijekom faza provedbe.
O projektu:
SMEPASS II projekt je Europske unije čija će provedba trajati 2 godine, a cilj je jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva (MSP) u Republici Hrvatskoj. SMEPASS II pružat će savjetodavne usluge 150 tvrtki malog i srednjeg poduzetništva kako bi očuvali domaća tržišta i potražili nova. Sva mala i srednja poduzeća imat će priliku prijaviti se za besplatne savjetodavne usluge u: Upravljanju kvalitetom i Razvoju marketinga i novih proizvoda.

U okviru projekta SMEPASS II pružat će se i usluge određenom broju MSP-a za pripremu prijava i projektne dokumentacije za sufinanciranje iz Strukturnih fondova.
Prije svakog kruga javnog poziva za prijavu besplatnih savjetodavnih usluga, organizirat će se seminari u svim gospodarskim centrima diljem Republike Hrvatske. Na seminarima će se dobiti sve potrebne informacije o uslugama i metodologiji koja će se koristiti.
vrh stranice