28. i 29.01.2015. Radionica Bipartitni centar za osiguranje kvalificirane radne snage za poduzeća - Centar za metalske kompetencije CEMEKO, SSSH (dvorana 427) Trg Petra Krešimira IV br. 2, Zagreb

28.01.2015.

HUP- Udruga metalne industrije i Sindikat metalaca Hrvatske- IS zajednički organiziraju radionicu kojoj je cilj definirati uloge i odgovornost socijalnih partnera u području cjeloživotnog učenja kako bi potrebna znanja i vještine bila dostupna za postojeće i buduće potrebe metalskog sektora u Hrvatskoj.

.
Na radionici će se govoriti o ulozi Centra za metalske kompetencije CEMEKO kojeg vidimo kao važan dio socijalnog dijaloga i način za ostvarivanje zajedničkog cilja- osiguranje kvalificirane radne snage za poduzeća. Predstavnici nizozemskih sindikata i poslodavaca će predstaviti dobru praksu sličnog modela suradnje kojeg uspješno provode već godinama.

Radionica se organizira u okviru projekta „Striking Deals“ kojeg uz potporu Ministarstva rada i mirovinskog sustava te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, vode Peer Consultancy BV i BNV Bondgenoten iz Nizozemske.
vrh stranice
vrh stranice