28. – 30.4.2021. Moldavski trgovinski forum 2021. – online događaj

28.04.2021.

Pozivamo vas na Moldavski trgovinski forum 2021., koji će se održati od 28. do 30. travnja 2021. godine.

Moldavski trgovinski forum 2021. godišnji je događaj za promociju izvoza i platforma za omogućavanje partnerstva između proizvođača iz Republike Moldove i stranih trgovačkih lanaca / distributera.

Očekuje se da će internetskom događaju prisustvovati više od 300 tvrtki iz Republike Moldove, predstavnici poznatih trgovačkih lanaca, distributeri i ekonomski stručnjaci. Glavni adresirani sektori događaja su: informacijske tehnologije, poljoprivredno – prehrambena industrija, kreativne industrije, automobilska industrija, laka industrija i druge.

Ovaj događaj bit će koristan hrvatskim tvrtkama za pronalaženje novih poslovnih partnera na lokalnom i europskom tržištu, organiziranje pojedinačnih B2B sesija za razvoj poslovnog partnerstva, promociju hrvatskih tvrtki i proizvoda na inozemnim tržištima, otkrivanje novih proizvoda i usluga, upoznavanje novih dobavljača, učenje od poznatih domaćih i međunarodnih stručnjaka o dostupnih rješenjima za prevladavanje negativnih posljedica pandemijske krize i promicanje izvoza.

Za potvrdu i sve daljnje informacije u vezi s događajem, slobodno nam se obratite ili se registrirajte na stranicama putem linka: https://moldova-trade-forum.b2match.io/home.

vrh stranice
vrh stranice