27.5.2020. Webinar: Upravljanje novčanim tokovima za male i srednje velike tvrtke u vremenima Covid-19 krize

27.05.2020.

Pozivamo vas da nam se pridružite na jednodnevnom besplatnom webinaru, namijenjenom poduzetnicama koje upravljaju malim i srednje velikim tvrtkama. U ovom periodu najbitnije za tvrtke jest sačuvati likvidnost i poduzeti promptne korake kako bi se izbjegle ili ublažile neželjene posljedice. Stoga će vam tim stručnjaka iz Deloittea prezentirati sve relevantne informacije i podijeliti znanja vezana za sljedeće teme:

·       Rizici u upravljanju lancem nabave

·       Mogućnosti financiranja

·       Vladine mjere u svrhu ublažavanja utjecaja COVID-19 krize

·       Upravljanje ciklusom pretvorbe novca (cash conversion cycle)

·       Upravljanje troškovima

·       Redefiniranje kapitalnih planova

·       Utjecaj krize na financijske izvještaje

·       Upravljanje novčanim tokom – case study

 

Stečena znanja omogućit će vam poboljšanje učinkovitosti u upravljanju novčanim tokom u kriznim situacijama kao i upoznavanje s dostupnim mjerama koje se u suradnji s poslovnim bankama provode od strane Vlade u svrhu ublažavanja utjecaja krize na gospodarstvo.

Webinar je strukturiran u 2 modula:

Modul 1

·       09.00 – 09.15: Uvod i ciljevi webinara

·       09.15 – 11.15: Prezentacija teorijskog dijela o upravljanju novčanim tokom u krizi

·       11.15 – 12.15: Pitanja i odgovori

·       12.15 – 13.30: Pauza

Modul 2

·       13.30 – 15.30: Case study

·       15.30 – 16.00: Pitanja i odgovori

 

 

Prijaviti se možete na sljedeću mail adresu na kojoj možete dobiti i dodatne informacije: Goran Peršić, persicg@ebrd.com. Sudjelovanje je besplatno, ali broj mjesta je ograničen kako bi vam omogućili interaktivno sudjelovanje.

Upoznajte predavače:

1.    Vedrana Jelušić – Kašić

Vedrana je partnerica u Deloitte odjelu Financijskog savjetovanja kojem se pridružila 2018. godine te je odgovorna za pružanje usluga savjetovanja u području korporativnih financija, M&A, financijskog restrukturiranja, dokapitalizacije i forenzike. Prije nego što se pridružila Deloitteu, Vedrana je radila u EBRD-u više od 20 godina gdje je prije odlaska bila direktorica za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku. Stekla je iskustvo vođenja i donošenja investicijskih odluka u različitim sektorima poput proizvodnje, poljoprivrede, turizma, energetskog sektora te financijske industrije. Nakon diplome na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Vedrana je stekla Master diplomu iz Međunarodne ekonomije i financija na Brandeis University, Massachusetts, USA. Dodatno se obrazovala na Wirtschaftsuniversität and Institut für Wirtschaftwissenschaften u Beču te posjeduje Non-Executive diploma Financial Timesa, London, UK.

 

2.    Mario Tešanović

Mario je asistent direktor u Deloitte odjelu Financijskog savjetovanja i voditelj je za usluge procjene vrijednosti i modeliranja. Mario je diplomirao na Sveučilištu u Kölnu, Njemačka, smjer financije, i Corvinus univerzitetu. Njegova primarna područje rada su financijske analize i savjetovanje prilikom M&A transakcija i restrukturiranja duga. Mario je stručnjak za procjene vrijednosti u svrhu financijskog izvještavanja uključujući alokacije kupoprodajne cijene i M&A transakcija u regiji.

 

3.    Filip Kanić

Filip je senior menadžer u Deloitte odjelu za porezne i regulatorne usluge s više od 10 godina iskustva u području poreznog savjetovanja hrvatskih i međunarodnih klijenata. 

Filip je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i završio specijalistički poslijediplomski studij Računovodstva i poreza na istome fakultetu. Filip je ovlašteni porezni savjetnik i član hrvatske Komore poreznih savjetnika. Filip se specijalizirao u područjima poreza na dobit, transfernih cijena, kao i ostalim područjima domaćeg i međunarodnog poreznog prava.

 

4.    Marija Juran

Marija Juran je menadžer u poreznom odjelu u Deloitteu u Zagrebu. Marija ima više od 13 godina iskustva u računovodstvu, plaćama i poreznim uslugama, uključujući maloprodaju, porez na dobit, godišnje financijske izvještaje, kao i ostala područja hrvatske računovodstvene prakse. Marija je bila uključena u brojne angažmane u rješavanju poslovnih procesa, kao i u projekte računovodstvenog savjetovanja. Njeni klijenti su poduzeća iz različitih industrijskih sektora. Marija je diplomirani ekonomist smjera računovodstvo na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te posjeduje certifikat ovlaštenog računovođe od Hrvatske udruge računovođa.

 

 

 

 

 

5.    Magdalena Pavičić

Magdalena je viša suradnica u Deloitte odjelu Financijskog savjetovanja kojem se pridružila 2017. godine nakon stjecanja diplome magistrice ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Njeno primarno područje rada je financijska analiza i savjetovanje u procesu dubinskog snimanja poslovanja prilikom M&A transakcija. Tijekom svoje karijere radila je na projektima u industriji proizvodnje, maloprodaje, građevinarstva, turizma i transporta. Osim diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Magdalena je stjecala dodatno obrazovanje iz računovodstva i financija pri Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) iz UK-a te je položila ispite i stekla ACCA članstvo od 2020. godine.

 

6.    Vjeran Buljan

Vjeran je viši suradnik u Odjelu financijskog savjetovanja u Deloitteu Hrvatska i pridružio se u prosincu 2019. iz Allianz ZB d.o.o. društva za upravljanje mirovinskim fondovima. Vjeran ima 5 godina iskustva u područjima financijske analize, financijskog modeliranja i procjene vrijednosti kompanija u Republici Hrvatskoj, CEE regiji i globalno. Također je kao dio tima sudjelovao u nekoliko značajnih transakcija na hrvatskom tržištu kapitala u posljednjih nekoliko godina. Vjeran je stekao titulu magistra ekonomije (magna cum laude) na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Analiza i poslovno planiranje.

vrh stranice