27.09.2018. Okrugli stol, Socijalni dijalog u Splitsko-dalmatinskoj županiji, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 11,00

27.09.2018.

Okrugli stol "Socijalni dijalog u Splitsko-dalmatinskoj županiji" u sklopu provedbe projekta "SPARTAK - Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost" će se održati u Splitu, u četvrtak, 27. rujna 2018. s početkom u 11,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda u Splitu, Bernardinova 1.

Okrugli stol ima za cilj analizirati i revidirati postojeći dokument Analiza socijalnog dijaloga u Splitsko-dalmatinskoj županiji (u privitku poziva), kako bi se isti nadogradio korištenjem sinergije interesa svih socijalnih partnera te unaprijedila kvaliteta socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta.

Projekt SPARTAK – Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost usmjeren je ka rješavanju ključnih razvojnih problema Splitsko-dalmatinske županije vezanih za pitanje rada, zapošljavanja, konkurentnosti i održivog gospodarskog razvoja te je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je JU Rera S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko- dalmatinske županije, a projektni partneri su Hrvatska udruga poslodavaca i Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split.

Moderator je Vesna Ivić Šimetin, direktorica HUP regionalnog ureda Split.

Na okruglom stolu sudjelovat će predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca iz područja ugostiteljstva i turizma, brodogradnje, industrije, ICT sektora i ostalo; predstavnici ustanova i udruga civilnog sektora i predstavnici institucija iz javnog sektora.

vrh stranice
vrh stranice