27.09.2017. Radionica Koliko vaših radnika danas nije na poslu (I koliko vas to košta), HZZ Područni ured Split, Bihaćka 2c, 11,00

27.09.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca Podružnica Dalmacija i Institut za upravljanje apsentizmom Vas pozivaju na radionicu

„Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)?“
U Splitu, 27. rujna 2017. godine s početkom u 11:00 sati u Dvorani A/III kat 
Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Split, Bihaćka 2c, Split

Trošak izostanka radnika iz radnog procesa je drugi najveći trošak za poslodavce nakon troška plaća. Srećom, izostancima se može kvalitetno upravljati i na taj način ostvariti uštedu do 20%, čime HR management direktno utječe na dobit kompanije.

Na ovoj kratkoj radionici prikazat će se dobre prakse i modeli upravljanja izostancima iz kojih se može naučiti kako smanjiti troškove bolovanja i drugih izostanaka radnika iz radnog procesa. Efikasnim upravljanjem izostancima može se direktno utjecati na povećanje zadovoljstva radnika, podizanje produktivnosti i pozitivnu promjenu organizacijske kulture.

Teme radionice su: kako izostanci utječu na kompaniju; kada znate da imate problem; kako smanjiti troškove i upravljati izostancima; praktični primjeri rezultata uvođenja sustava upravljanja izostancima s ukazivanjem na dobre i loše prakse.
Predavači su Sandra Čupurdija, MBA, HR konzultantica, predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom i Damir Kovačević, MBA, Abscence management konzultant, osnivač Instituta za upravljanje apsentizmom i osnivač i direktor tvrtke Medisery koja se bavi uštedama na troškovima apsentizma. Autor je programa smanjenja troškova bolovanja i drugih izostanaka pod nazivom „Absencensight“ a koji predstavlja „win-win“ situaciju za radnike i poslodavce, a koji je implementiran u tvrtke kao što su: Coca Cola HBC, Alstom Hrvatska, Uljanik grupa, Podravka, Hrvatska pošta, ACI marina itd.

Radionica traje od 11:00 do 13:00.

Uvjeti i informacije za prijavu:

Pisane prijave se zaprimaju putem elektroničke pošte na hup-split@hup.hr

Sudjelovanje je besplatno. Moguće sudjelovanje dvije osobe iz iste tvrtke.

Prijave će se prihvaćati do popune kapaciteta dvorane.

Za dodatne informacije obratite se na tel: 021/368-296.
vrh stranice
vrh stranice