27.03.2017. Savjetovanje: Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka; Velika županijska vijećnica – Palača Srijem, Županijska 9, Vukovar, 10:00

27.03.2017.

HUP u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, Hrvatskom zajednicom županija i s Udrugom gradova sa svrhom upoznavanja i pravilnog tumačenja zakonskih propisa organizira savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka“ koje će se održati slijedećim gradovima:

Vukovar - ponedjeljak 27. ožujka 2017. godine s početkom u 10 sati u velikoj županijskoj vijećnici – Palača Srijem, Županijska 9, Vukovar.
Virovitica – utorak 28. ožujka 2017. godine s početkom u 12 sati u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Lj.Patačića 1, Virovitica
Požega – prvi tjedan u travnju 2017. godine .
Osijek i Slavonski Brod – na jesen (svakako pravodobno obavijestimo).
Svrha savjetovanja je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona i nove Opće Uredbe o zaštiti podataka u svakodnevnom radu službenika, prvenstveno u odnosu na zakonitu i povjerljivu obradu osobnih podataka, korištenje novih informacijskih tehnologija u obradi osobnih podataka kao i o primjeni organizacijskih, kadrovskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka koje su voditelji zbirki osobnih podataka dužni provoditi u svakodnevnom radu prilikom obrade osobnih podataka.

Savjetovanje će provesti djelatnici stručnih službi Agencije za zaštitu osobnih podataka, a na istoj mogu sudjelovati sudionici koji izvrše prijavu (za Vukovar do 23.ožujka 2017. godine) na email edukacija.sluzbenik@azop.hr s naznakom „Vukovar“. Na navedenu email adresu sudionicima se pruža mogućnost unaprijed postaviti pitanja. Tako isto za Požegu i Viroviticu – svakako staviti naznaku zbog ograničenog broja mjesta.

Sudjelovanje na savjetovanju je besplatno.
vrh stranice