27.02.2017. Prezentacija nadzora ovlaštenih tvrtki za poslove zaštite na radu, HUP, Radnička cesta 52, I kat, Zagreb, 14:00

27.02.2017.

Zavod za unapređivanje zaštite na radu će za članove HUP-a 27. veljače s početkom u 14.00 sati održati prezentaciju o do sada provedenim nadzorima nad ovlaštenim osobama za poslove ZNR. Nakon izlaganja, biti će i rasprava u kojoj možete postaviti pitanja predstavnicima Zavoda.
Početkom travnja 2016. godine, HUP je sa Zavodom organizirao predstavljanje Vodiča za obavljanje nadzora nad radom ovlaštenih osoba i reviziju izdanih ovlaštenja. Tom prilikom Zavod je najavio da će ovlaštenim tvrtkama biti dan period prilagodbe te da će u međuvremenu nadzori imati edukativni karakter tj. isprva samo upozoravati na zatečene propuste. Nakon devet mjeseci, predstavnici Zavoda će prezentirati zapažanja o dosadašnjim iskustvima sa terena kako bi još jednom upozorili poduzetnike na moguće propuste i potrebna poboljšanja.

Prezentacija će se održati u prostorima HUP-a, Radnička cesta 52, Zagreb. Sudjelovanje je potrebno prijaviti putem e-maila na adresu: petra.sentic@hup.hr najkasnije do 23. veljače do 12.00 sati.

DNEVNI RED :


1. Uvodno izlaganje: Vitomir Begović , ravnatelj Zavoda za unapređivanje zaštite na radu
2. Ovlaštene osobe za poslove zaštite na radu, dosadašnji nadzori i zapažanja
3. Razno.
vrh stranice