27.01.2023. Konferencija povodom Europskog dana zaštite osobnih podataka“Službenik za zaštitu podataka – posao budućnosti”, Hotel Westin, 11 sati

27.01.2023.

Hrvatska udruga poslodavaca je drugu godinu za redom suorganizator konferencije povodom Europskog dana zaštite osobnih podataka. U svrhu podizanja svijesti javnosti o temeljnom ljudskom pravu – pravu na zaštitu osobnih podataka i privatnosti, Vijeće Europe je, uz potporu Europske komisije, 2006. godine proglasilo 28. siječanj Europskim danom zaštite osobnih podataka, koji se u svijetu još naziva i Dan privatnosti. Ovogodišnji Europski dan zaštite osobnih podataka, Agencija je posvetila službenicima za zaštitu podataka – ključnim osobama u sustavu zaštite osobnih podataka.
Ovogodišnji Europski dan zaštite osobnih podataka, Agencija je posvetila službenicima za zaštitu podataka – ključnim osobama u sustavu zaštite osobnih podataka. Svjesni važnosti uloge službenika za zaštitu podataka, ali i raznih nedoumica s kojima se službenici redovito susreću, Agencija 27. siječnja organizira GDPR konferenciju pod nazivom “Službenik za zaštitu podataka – posao budućnosti” na kojoj okuplja stručnjake i službenike za zaštitu podataka iz javnog i privatnog sektora koji će iz vlastitog iskustva govoriti o svojoj ulozi, problemima i rješenjima u implementaciji Opće uredbe o zaštiti podataka. Prijavite se i rezervirajte vaše mjesto na vrijeme!

 

Kada: 27.1.2023. s početkom u 11 sati

Gdje: hotel Westin, Kršnjavoga 1, Zagreb

Tko se može prijaviti: službenici za zaštitu podataka

Kako se prijaviti: prijaviti se možete ovdje. (Prijave će se zaprimati do popunjavanja kapaciteta)

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno!
vrh stranice