26.2.2018. Interaktivno savjetovanje: Modernizacija zakonodavstva o zaštiti podataka - GDPR, HUP, Radnička cesta 52/1, 9:00

26.02.2018.

U svjetlu predstojećih izmjena propisa u području zaštite osobnih podataka, kroz kampanju podizanja svijesti cjelokupne javnosti o zaštiti osobnih podataka te u sklopu obilježavanja Europskog dana zaštite osobnih podataka pozivamo vas na Interaktivno savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti podataka - GDPR“ koje će se održati 26. veljače 2018. godine u velikoj dvorani Hrvatske udruge poslodavaca s početkom u 9:00h.

Interaktivno savjetovanje organizira HUP u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka i drugim partnerima te je ono namijenjeno svim odgovornim osobama, službenicima za zaštitu osobnih podataka, predstavnicima tijela javne vlasti, predstavnicima i odgovornim osobama poslovnih subjekata te ostalima koji u svom radu prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Kroz savjetovanje će se održati uvodno izlaganje o temeljnim obvezama voditelja i izvršitelja obrade, a raspravom će se svim poslodavcima kao i drugim sudionicima i poslovnim subjektima omogućiti postavljanje pitanja te aktivno sudjelovanje u raspravi.

Molimo ljubazno da svoj dolazak potvrdite na hup@hup.hr zaključno s petkom 23.2. do kraja dana.

PROGRAM DOGAĐANJA
vrh stranice