26.09.2019. Osnivačka sjednice Kluba kontrolera HUP-a Šibensko-kninske županije, Veleučilište u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11, Šibenik, 17,00

26.09.2019.

Osnivačka sjednica Kluba kontrolera Šibensko-kninske županije, održat će se 26. rujna 2019. u 17,00 sati  na Veleučilištu u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11.

"Sve se mijenja, samo su promjene stalne", uspješnost menadžera-lidera da izvede poduzeće kroz proces promjena u uvjetima globalne konkurentnosti, ovisit će o kvalitetnom kontrolingu i neovisnom kontroleru. Zajedničkim djelovanjem-partnerstvom, kontroler dostiže ciljeve iz strategije poduzeća. 

Bez kontinuiranog ulaganja u znanja iz područja računovodstva i menadžmenta, a zatim iz matematike, statistike, IT-a... nemoguće je razumjeti big data podatke koje trebamo analizirati, tumačiti i dati iz nih pogled u budućnost te pripremiti brzu reakciju-terapiju, kako bi ostvarili produktivnost, efikasnost i efektivnost te zadržali konkurentnost u inovativnosti. 

Pozivamo Vas da izdvojite vrijeme i sudjelujete u osnivačkoj sjednici Kluba Kontrolera Šibensko-kninske županije te predavanju plenarnih predavača. 

Prijava i dodatne informacije se mogu izvršiti na adresu elektroničke pošte klub.kontrolera.skz@gmail.com. 

Veselimo se Vašem dolasku i podršci.

Dnevni red:

1. Pozdravna riječ:

- Frane Galzina, voditelja Kluba kontrolera Hrvatske udruge poslodavaca

- Slobodan Tolić, pročelnik Upravnog odjela za financije Grada Šibenika

- Zvonimir Novak, pomoćnik ministra, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

- Anita Grubišić, voditeljica Kluba kontrolera HUP-a Šibensko-kninske županije 

2. Predstavljanje Kluba kontrolera HUP-a 

3. Izlaganje pozivnih predavača:

- prof. dr.sc. Tihomir Luković - Controlling kao životni stil

- Vlado Rendulić, član uprave APIS IT d.o.o. Zagreb - Jesu li podaci nova nafta ili obnovljivi izvori energije?

 4. Panel rasprava

Sudionici: Zvonimir Novak (pomoćnik ministra, MInistarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta), Vlado Rendulić (član Uprave APIS IT), prof. dr.sc. Tihomir Luković, Ivan Protega (direktor prodaje i član uprave JYSK-a za zemlje zapadnog Balkana), Frane Galzina (voditelj Kluba kontrolera Hrvatske udruge poslodavaca)

Moderator: Anita Grubišić, voditeljica Kluba kontrolera Šibensko-kninske županije

 

 

vrh stranice