26.09.2019. Osnivačka sjednice Kluba kontrolera HUP-a Šibensko-kninske županije, Veleučilište u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11, Šibenik, 17,00

26.09.2019.

Osnivačka sjednica Kluba kontrolera Šibensko-kninske županije, održat će se 26. rujna 2019. u 17,00 sati  na Veleučilištu u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11.

"Sve se mijenja, samo su promjene stalne", uspješnost menadžera-lidera da izvede poduzeće kroz proces promjena u uvjetima globalne konkurentnosti, ovisit će o kvalitetnom kontrolingu i neovisnom kontroleru. Zajedničkim djelovanjem-partnerstvom, kontroler dostiže ciljeve iz strategije poduzeća. 

Bez kontinuiranog ulaganja u znanja iz područja računovodstva i menadžmenta, a zatim iz matematike, statistike, IT-a... nemoguće je razumjeti big data podatke koje trebamo analizirati, tumačiti i dati iz nih pogled u budućnost te pripremiti brzu reakciju-terapiju, kako bi ostvarili produktivnost, efikasnost i efektivnost te zadržali konkurentnost u inovativnosti. 

Pozivamo Vas da izdvojite vrijeme i sudjelujete u osnivačkoj sjednici Kluba Kontrolera Šibensko-kninske županije te predavanju plenarnih predavača. 

Prijava i dodatne informacije se mogu izvršiti na adresu elektroničke pošte klub.kontrolera.skz@gmail.com. 

Veselimo se Vašem dolasku i podršci.

vrh stranice
vrh stranice