26.05.2023. Webinar: Koji poticaji mogu ubrzati rast vašeg poslovanja; 12:00

26.05.2023.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o mjerama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Vision Compliance d.o.o. organizira webinar na temu: „Koji poticaji mogu ubrzati rast vašeg poslovanja“ koji će se održati u petak 26. svibnja 2023. godine s početkom u 12 sati. Webinar traje do 13 sati.

Kratki interaktivni webinar će Vam pružiti sve potrebne informacije o tome koje novčane i porezne potpore, osim EU fondova, imate pravo iskoristiti kao poduzetnik. Također, kratko će biti predstavljeni obrasci koji su potrebni za ostvarenje prava na potpore, kada ih treba poslati i kome te koji su uvjeti za dobivanje potpora. Naglasak će biti i na Zakonu o poticanju ulaganju.

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoje poslovanje i iskoristite sve potpore koje su Vam na raspolaganju.

Predavači na webinaru su stručnjaci Vision Compliance d.o.o, tvrtke, koja je ujedno i član HUP-a, a bavi se poslovnim savjetovanjem.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za članove HUP-a.

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnice do četvrtka 25. svibnja 2023. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice