26.04.2017. Prezentacija: Mjere aktivne politike zapošljavanja: Od mjere do karijere; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 11:00

26.04.2017.

Na traženje članova HUP-a, a zbog donošenja novog paketa mjera koje su stupile na snagu 02. ožujka 2017. godine koji sadrži 9 mjera aktivne politike zapošljavanja, a riječ je: o potpori za zapošljavanje, potpori za usavršavanje, potpori za samozapošljavanje, obrazovanju nezaposlenih, osposobljavanju na radnom mjestu, stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa, javnom radu, potpori za očuvanje radnih mjesta i stalnom sezoncu. Najveće novosti koje su uvedene odnose se na mogućnost da se neke od mjera koriste kombinirano, uvećanje iznosa financijskih potpora i novčanih pomoći te naglasak na mjere obrazovanja i usavršavanja.
Kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Brodsko-posavske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Područni ured Slavonski Brod organiziraju prezentaciju koja će se održati u srijedu, 26. travnja 2017. godine s početkom u 11 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, na temu: „Mjere aktivne politike zapošljavanja: Od mjere do karijere“.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do utorka 25. travnja 2017. godine do 12 sati
vrh stranice
vrh stranice