25.09.2017. Savjetovanje: Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka; Velika dvorana HGK ŽK Požega, Vukovarska 6, Požega, 11:00

25.09.2017.

HUP u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, Hrvatskom zajednicom županija i Udrugom gradova sa svrhom upoznavanja i pravilnog tumačenja zakonskih propisa organizira savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka“ koje će se održati u:

Požegi - ponedjeljak 25. rujna 2017. godine s početkom u 11 sati u velikoj dvorani HGK ŽK Požega, Vukovarska 6, Požega.
NAJAVALJUJEMO! Osijek i Slavonski Brod – početkom listopada (svakako pravodobno obavijestimo).

Svrha savjetovanja je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona i nove Opće Uredbe o zaštiti podataka u svakodnevnom radu službenika, prvenstveno u odnosu na zakonitu i povjerljivu obradu osobnih podataka, korištenje novih informacijskih tehnologija u obradi osobnih podataka kao i o primjeni organizacijskih, kadrovskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka koje su voditelji zbirki osobnih podataka dužni provoditi u svakodnevnom radu prilikom obrade osobnih podataka.

Savjetovanje će provesti djelatnici stručnih službi Agencije za zaštitu osobnih podataka, a na istoj mogu sudjelovati sudionici koji izvrše prijavu do 23. rujna 2017. godine na email edukacija.sluzbenik@azop.hr s naznakom „Požeško-slavonska županija“. Na navedenu email adresu sudionicima se pruža mogućnost unaprijed postaviti pitanja.

Sudjelovanje na savjetovanju je besplatno.
vrh stranice
vrh stranice