25. 03. i 02. 04. 2014 Besplatne radionice za EU natječaj "Primjena ICT-a za poboljšanje poslovnih procesa" u Zagrebu i Splitu

19.03.2014.

HUP i Algebra najavljuju besplatne radionice koje su otvorene za sve zainteresirane poduzetnike, a održat će se 25. ožujka u Zagrebu i 2. travnja u Splitu. U okviru natječaja "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa" ponuđeno je više od 24 milijuna kuna sredstava za ICT projekte i rješenja, odnosno od 150 do 750 tisuća kuna po projektu.

Besplatne radionice u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Učilišta Algebra održat će se u Zagrebu, 25. ožujka 2014. od 12 do 17 sati (HUP-ov prostor u centru Green Gold) te u Splitu 2. travnja 2014. od 12 do 17 sati (Učilište Algebra, Put Brodarice 6, Joker Centar – upravna zgrada).
Povodom otvaranja natječaja "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa" u okviru kojega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj dodjeljuju sredstva ukupne vrijednosti veće od 24 milijuna kuna, Hrvatska udruga poslodavaca – Udruga informacijskih i komunikacijskih djelatnosti (HUP-UIKD) i Učilište Algebra organiziraju besplatne, otvorene radionice namijenjene svim zainteresiranim poduzetnicima. U okviru ovog natječaja sve organizacije koje smatraju da bi ulaganjem u ICT mogle poboljšati svoje poslovne procese i konkurentnost mogu ostvariti besplatna sredstva iz EU fondova do vrijednosti od čak 85 posto ukupnog troška investicije.
Na ovim besplatnim radionicama posjetitelji će stoga s najboljim hrvatskim konzultantima za područje EU fondova moći razgovarati o ovom natječaju i konkretnim projektima i rješenjima za koja je moguće ostvariti financiranje.
Besplatne radionice u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Učilišta Algebra održat će se u Zagrebu, 25. ožujka 2014. od 12 do 17 sati (HUP-ov prostor u centru Green Gold) te u Splitu, 2. travnja 2014. od 12 do 17 sati (Učilište Algebra, Put Brodarice 6, Joker Centar – upravna zgrada).
Radionicu vezanu uz projekt "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa" održat će konzultanti za područje EU fondova: Ivan Ante Nikolić (Blink, voditelj radne skupine za EU fondove u HUP – Udruzi informatičke i komunikacijske djelatnosti) i Mario Protulipac (Algebra, predavač na programima vezanim uz pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, a koji su među najtraženijim i najatraktivnijim programima ovog Učilišta). Na radionici će sudjelovati i Vlatko Martinović, voditelj Službe za provedbu EU programa i projekata u Ministarstvu poduzetništva i obrta te Veronika Tolj iz odjela za informiranje javnosti o EU projektima.
"Na ovim radionicama predstavit ćemo cijeli natječaj, informirati prisutne o tome kako se na njega prijaviti i proći kroz konkretna ICT rješenja za koja je moguće ostvariti bespovratna sredstva. Ovaj će natječaj u hrvatskoj ICT zajednici zasigurno potaknuti velik interes, stoga smo odlučili poduzetnicima dodatno pomoći objašnjavajući im što ih čeka prilikom prijave ili provedbe projekta dok će dio radionica biti posvećen i individualnim konzultacijama", naglasio je Ivan Ante Nikolić, najavljujući ove radionice. "Poseban će naglasak biti na dosadašnjim uspješnim primjerima projekata iz ICT sektora koji su ostvarili financiranje iz EU fondova jer se iz ovih primjera može naučiti mnogo toga", naglašava Nikolić.
Budući da je kapacitet dvorana ograničen, poduzetnici koji žele prisustvovati besplatnim radionicama obavezno se moraju prijaviti za sudjelovanje putem poveznice: http://www.algebra.hr/eu-radionica-primjena-informacijske-komunikacijske-tehnologije-za-poboljsanje-poslovnih-procesa/. Na toj se adresi nalazi i potpuni raspored radionice i predavanja koja ju čine. Alternativno, prijava se može poslati na stefica.francina@hup.hr
vrh stranice
vrh stranice