25.02.2019., Prezentacija Izmjene i dopune Zakona o zaštiti na radu, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 8,00

25.02.2019.

S ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o novim propisima, HUP Regionalni ured Split u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava organizira prezentaciju na temu: Izmjene i dopune Zakona o zaštitu na radu koja će se održati u ponedjeljak 25. veljače 2019. godine s početkom u 8,00 sati u prostorijama Regionalnog ureda, na adresi Bernardinova 1, Split.

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti na radu (NN 94/18 i 96/18) je stupio na snagu 01. siječnja 2019. godine, a s kojom su utvrđene i mjere za racionalizaciju pojedinih obveza iz područja zaštite na radu. Neke od promjene su: smanjenje dinamike održavanja sjednica odbora zaštite na radu, smanjenje potrebnog minimalnog broja osposobljenih radnika za pružanje prve pomoći, sudjelovanje u većoj mjeri radnika u procjeni rizika, reorganizacija Zavoda za unapređenje zaštite na radu, i dr.

Prezentaciju će održati Ivica Orač Šukelj, viši stručni savjetnik Službe za zaštitu na radu u Upravi za rad i zaštitu na radu Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Predviđeno trajanje prezentacije je 90 minuta, na kojoj će polaznici moći dobiti odgovore na postavljena pitanja.

Sudjelovanje je besplatno za članove HUP-a (max. 2 osobe iz jedne tvrtke zbog ograničenog kapaciteta dvorane)

Prijave su otvorene do popune mjesta, a najduže do petka 22. veljače 2019. godine do 12 sati.

vrh stranice
vrh stranice