25.02.2019. Prezentacija: Izmjene i dopune Zakona o zaštiti na radu; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 12:30

25.02.2019.

Na traženje članova HUP-a. a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o novim propisima, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava organizira prezentaciju na temu: Izmjene i dopune Zakona o zaštitiu na radu koja će se održati u ponedjeljak 25. veljače 2019. godine s početkom u 12,30 sati u svojim prostorijama.

Povodom objave Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti na radu (NN 94/18 i 96/18), koje su stupile na snagu 01. siječnja 2019. godine s kojom su utvrđene i mjere za racionalizaciju pojedinih obveza iz područja zaštite na radu. Neke od promjene su: smanjenje dinamike održavanja sjednica odbora zaštite na radu, smanjenje potrebnog minimalnog broja osposobljenih radnika za pružanje prve pomoći, sudjelovanje u većoj mjeri radnika u procjeni rizika, reorganizacija Zavoda za unapređenje zaštite na radu, i dr.

Prezentaciju će održati Jere Gašperov, voditelj Službe za zaštitu na radu u Upravi za rad Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Predviđeno trajanje prezentacije je 90 minuta, na kojoj će polaznici moći dobiti odgovore na postavljena pitanja.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Prijave su otvorene do petka 22. veljače 2019. godine do 12 sati.

vrh stranice