24.10.2016. Seminar: Holistički pristup - Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka; Velika vijećnica Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, 10:15

24.10.2016.

Seminar na temu: Holistički pristup - Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka, će se održati u ponedjeljak 24. listopada 2016. u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku, Županijska 4, s početkom u 10.15 sati. Cilj seminara je upozoriti na važnost održivog i zdravog starenja, u sklopu čega će se ukratko predstaviti ciljevi kampanje EU OSHA-e „Zdrava mjesta rada za sve uzraste“ 2016.-2017. i hrvatske Nacionalne kampanje „STOP ozljedama na radu“ 2016.-2017.

Na seminaru će se predstaviti i obraditi i dvije važne teme: Psihičko zlostavljanje (mobbing) na radnome mjestu i Rezultati rada triju stručnjaka specijalista (dr. medicine rada, kineziologa i nutricionista) u pogonu s radnicima. Pokazat će se i vježbe korisne za zdravlje, te će sudionici zajedno sa stručnjacima raspraviti o održivom razvoju, zdravom starenju i prevenciji zdravstvenih problema.

Seminar organizira Zavod za unapređivanje zaštite na radu - središnja javna institucija u ovom području, zajedno s Hrvatskom udrugom poslodavaca i sindikalnim središnjicama. Europska agencija za zaštitu na radu (EU OSHA) dala je potporu za održavanje ovog seminara, a Osječko-baranjska županija pruža gostoprimstvo.

Sudionici će dobiti Potvrde o sudjelovanju Europske agencije za zaštitu na radu i Zavoda za unapređivanje zaštite na radu.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do četvrtka 20.10.2016. godine na e-mail: hup-osijek@hup.hr
vrh stranice