24.05.2019. Okrugli stol: Zaštita na radu - prilika i izazov ; Hotel Osijek, Šamačka 4, Osijek, 10:00

24.05.2019.

U organizaciji HUP-a i sindikata kao dio projekta s područja zaštite na radu, organizira se okrugli stol na temu: ''Zaštita na radu – prilika i izazov'' koji će se održati 24. svibnja 2019. godine (petak) u Hotelu Osijek u Osijeku, Šamačka 4, s početkom u 10 sati. Registracija sudionika počinje u 9:30 sati. Više u programu. Okrugli stol dio je projekta  „Zaštita na radu-prilika i izazov“ koji je u 100%- tnom iznosu financiran iz sredstva EU fondova.

U radu Okruglog stola će uz moderatore i dionike panela, sudjelovati i predstavnici Nezavisnog sindikata radnika u proizvodnji hrane i pića (nositelji Projekta), te predstavnici HUP-a (partneri projekta).

Okrugli stol sastojati će se od 4 teme: Rezultati istraživanja kvalitete socijalnog dijaloga u provedbi zdravlja i sigurnosti na radu, Odbor zaštite na radu, Stanje zaštite na radu u RH i Slavoniji i Baranji, te Međunarodni i nacionalni socijalni dijalog u području zaštite zdravlja i sigurnosti na radu.

Panelisti  Okruglog stola biti će stručnjaci sa područja zaštite na radu sa dugogodišnjim radnim iskustvom: Zlatko Haramustek, Ana Šijatović, Cvetan Kovač, Dejan Erceg, Marko Brekalo, Marko Palada, Siniša Vinković, Krunoslav Kovačević, Dijana Fazlić, Đurđica Kovačević, Jere Gašperov, Admira Ribičić te Marinko Učur.

Moderatori Okruglog stola: Ana Šijatović (Europsko društvo inženjera sigurnosti) i Cvetan Kovač (Europsko društvo inženjera sigurnosti).

Sudjelovanje je besplatno, te je nakon formalnog dijela predviđen ručak u hotelu Osijek za sve sudionike. Molimo da prijavite Vaše sudjelovanje na e mail: hup-osijek@hup.hr najkasnije do ponedjeljka 21. svibnja 2019. godine.

PROGRAM

vrh stranice