24.02.2017. PUMA seminar: Koje su koristi od dobre zaštite na radu; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 11:00

24.02.2017.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o aktualnim zakonskim i podzakonskim promjenama, kao i o promjenama koje su u najavi, u okviru svojeg PUMA programa HUP Regionalni ured Osijek u suradnji sa Zavodom za unapređenje zaštite na radu organizira seminar koji će se održati u petak, 24. veljače 2017. godine u vremenu od 11:00 do 13:00 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, na temu: Koje su koristi od dobre zaštite na radu.
Stručnjaci Zavoda za unapređivanje zaštite na radu predstavit će Nacionalnu kampanju „STOP ozljedama na radu“ 2016.-2018., s posebnim osvrtom na stanje u Brodsko-posavskoj županiji i najzastupljenijim sektorima u županiji.
Druga tema bit će Procjena rizika i besplatan on-line RISKO alat, koji je izradio Zavod za unapređivanje zaštite na radu. Osim što će stručnjaci Zavoda predstaviti RISKO alat, sudionici će uz stručno vodstvo imati priliku upotrijebiti ga za izradu procjene rizike.

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje tijekom kojeg ćete moći postavljati pitanja i rješavati nedoumice vezane uz temu seminara, kao i dobivati odgovore na sva aktualna pitanja iz područja zaštite na radu.

Predavači su stručnjaci Zavoda za unapređenje zaštite na radu - središnjom javnom institucijom u području zaštite na radu.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do srijede 22. veljače 2017. godine.
vrh stranice