24.02. i 25.02. online radionice: Label 2020

25.02.2021.

Pozivamo Vas na online radionicu o dolasku na tržište novih energetskih oznaka.

Naime, pretpostavljamo da ste možda vec do sada upoznati sa cinjenicom da ce se od 1. ožujka 2021. uvesti nova energetska oznaka za hladnjake, zamrzivace, perilice rublja, kombinirane perilice sušilice, perilice posua, televizore i elektronicke zaslone.

Od 1. rujna 2021. nove oznake pojavit ce se i na izvorima svjetlosti. Sve ostale grupe proizvoda bit ce ponovno oznacene najkasnije do 2030. godine.

Energetski institut Hrvoje Požar u sklopu projekta Label2020 održat ce 24.02. i 25.02. besplatne edukacije na temu novih oznaka.

U sklopu online webinara moci cete se ukljuciti u živo sa svojim pitanjima vezanim za nadolazece promjene.

Webinar je predvien u trajanju od pola sata + vaša pitanja i odgovori.

Vrlo je bitno, ako ste na nekoj od vodecih pozicija, da primljeno znanje spustite na niže razine i time educirate prodajno osoblje koje ce znati pružiti potrebne informacije dalje kupcima. Kupci ce u nadolazecem periodu biti neupuceni u promjene pa vam zato mi tu stojimo na raspolaganju sa informacijama koje vas molimo da vi preneste dalje njima.

Za sve što vam je potrebno u edukaciji vec smo se pobrinuli kroz projekt. Razvili smo veliki broj online materijala kroz koje bi vas planiramo provesti tijekom webinara kako bi se lakše snalazili i te materijale upotrijebili za daljnju edukaciju vaših djelatnika.

Molimo vas da se prijavite za jedan od ponuenih termina.

O projektu Label2020

Label2020 meunarodni je projekt koji ‑nancira Europska komisija kroz program Obzor 2020, a koordinira Austrijska energetska agencija za 16 država clanica Europske unije. Njegova je svrha pružanje ucinkovitih informacija o novim energetskim oznakama EU-a za kucanske ureaje potrošacima, trgovcima i proizvoacima te podrška svim dionicima u prelasku na nove oznake.

 Prijavnica 24.2. https://www.surveymonkey.com/r/QK2WNHG

 Prijavnica 25.2.  https://www.surveymonkey.com/r/QKTK89P

vrh stranice