24.01.2019. Okrugli stol: Ciljano do posla; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 15:00

24.01.2019.

Okrugli stol na temu: „Ciljano do posla“ će se održati u četvrtak 24. siječnja 2019. godine s početkom u 15 sati, u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, s ciljem pomoći u razumijevanju potreba poslodavaca u vidu radnog kadra te ćemo pomoću smjernica i prijedloga poslodavaca modernizirati školstvo u strukovnim školama.

Druga strukovna škola s kojom ćemo organizirati okrugli stol s poslodavcima Osječko-baranjske županije jest Ekonomska i upravna škola iz Osijeka koja u svoj obrazovni program želi unaprijediti. Na okruglom stolu će sudjelovati, uz poslodavce i predstavnici partnerskih institucija.

Ovim putem se pozivaju i druge strukovne škole koje također žele promijeniti svoj obrazovni program, te ćemo im u daljnjoj suradnji s našim članovima pomoći prilagoditi potrebe poslodavaca sa školskim programom.

Sudjelovanje je besplatno, a molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do srijede 23. siječnja 2019. godine do 12 sati na e-mail: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice