24. i 25. 09.2014. Poboljšanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II, HGK Zadar i Dubrovnik, 10,00

24.09.2014.


Pozivamo Vas na Regionalnu prezentaciju elektroničkih alata (aplikacija) za savjetovanje putem kojih će poduzetnici moći izravno dati prijedloge i primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjena postojećih propisa te tako direktno sudjelovati u kreiranju propisa i kvalitetnijih uvjeta poslovanja.

Prezentacija će se održati po sljedećem rasporedu:

Zadar, u četvrtak 25. rujna 2014. s početkom u 10 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar, Špire Brusine 11 – prijave se zaprimaju najkasnije do 22. rujna 2014.

Dubrovnik, u petak 26. rujna 2014. s početkom u 10 sati u prostorijama HGK ŽK Dubrovnik, Pera Čingrije 6. – prijave se zaprimaju najkasnije do 24. rujna 2014.
Prijave se zaprimaju do navedenih datuma na adresi info@bizimpact.hr ili na telefon (01) 798 0982.

Program događanja dostavljamo Vam u privitku, a više informacija o projektu pronaći ćete na linku http://www.bizimpact.hr/hrvatski/naslovnica_1/.

Projekt BIZimpact II - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice ima za cilj poboljšavanje poslovne okoline u Republici Hrvatskoj i konkurentnosti hrvatskog malog gospodarstva na način da se u procesu pripreme propisa u Republici Hrvatskoj uspostavi kvalitetniji sustav savjetovanja između države i gospodarstva te prethodna procjena učinaka propisa.

Projekt se provodi pri Ministarstvu poduzetništva i obrta, a partneri su Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora te Hrvatski savez zadruga.

Do sad su pripremljeni sljedeći tematski minivodiči za poduzetnike dostupni na linku http://www.bizimpact.hr/hrvatski/minivodici_17/

• Zaštita tržišnog natjecanja i državne potpore
• Zaštita intelektualnog vlasništva
• Sigurnost hrane
• Norme za industrijske proizvode
• Javna nabava
• Sustavi upravljanja energijom
• Upravljanje sustavom kvalitete i rizicima
• PDV nakon pristupanja Europskoj uniji

Letak - Aplikacija za istraživanje mišljenja poduzetnika.pdf


Prezentacija e-alata za savjetovanje - Dubrovnik 26 rujna 2014 .pdf

Prezentacija e-alata za savjetovanje - Zadar 25 rujna 2014 .pdf
vrh stranice
vrh stranice