22.9.2017. Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika, HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 09:00

22.09.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta poziva vas na događanje: „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“ koje će se održati u petak 22. rujna 2017. godine u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, s početkom u 9 sati.
Cilj događanja je informirati poduzetnike i gospodarstvenike o uslugama vezanim za unutarnje tržište EU koje nudi MINGPO. Događanje je zamišljeno kao niz prezentacija kojima će se pobliže pojasniti područja digitalnog poslovanja i zaštite potrošača, kao i predstaviti mogućnosti ponuditi rješenja za prepreke koje se poduzetnicima javljaju prilikom izlaska na unutarnje tržište EU.

Događanju će se pridružiti i uvodno poduzetnicima obratiti i potpredsjednica Vlade RH, ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, gđa. Martina Dalić.

Sudjelovanje na događanju je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnice do četvrtka 21. rujna 2017. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr
vrh stranice