22.5.2018. Energetska učinkovitost i korištenje OIE u turizmu i trgovini, TPV, Zagrebačka 89, Varaždin, 10:00

22.05.2018.

HUP Regionalni ured Varaždin, HUP Udruga profesionalaca za fondove EU i HUP- Koordinacija za energetsku učinkovitost Vas sa zadovoljstvom pozivaju na radionicu Energetska učinkovitost i korištenje OIE u turizmu i trgovini, dana 22. svibnja 2018. godine od 10.00-12.00 sati u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin (razizemlje), Zagrebačka 89, 42000 Varaždin


Na seminaru će biti prezentirane mogućnosti apliciranja za bespovratna sredstva namijenjena pripremi i provedbi projekata u svezi s poticanjem energetske učinkovitosti i korištenja OIE u trgovini i turizmu temeljem otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga  “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)” koji je izradilo Ministarstvo zaštite okoliša i energetike. http://www.mzoip.hr/hr/ministarstvo/vijesti/objavljen-je-poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-povecanje-energetske-ucinkovitosti-i-koristenja-oie-u-usluznom-sektoru-turizam-trgovina.html

S obzirom da je Poziv nedavno otvoren (8. svibnja 2018.) na ovom seminaru dati će se preporuka struke za što uspješniju prijavu vaših projekata.

Prijave na Poziv zaprimaju se od 15. lipnja 2018. do 21. rujna 2018. godine.

Prihvatljivi prijavitelji: mikro, mala, srednja i velika 100% privatna poduzeća registrirana za obavljanje djelatnosti iz područja uslužnog sektora: turizma (smještaj, priprema i usluživanje hrane i pića, putničke agencije, organizatori putovanja (turoperatori) i ostale rezervacijske usluge) i trgovine (trgovina na veliko i na malo motornim vozilima i motociklima, popravak motornih vozila i motocikala, trgovina na veliko i trgovina na malo (osim trgovine motornim vozilima i motociklima).

 

Predavači na radionici su predstavnici HUP Udruga profesionalaca za fondove EU i HUP Koordinacije za energetsku učinkovitost – Niko Letilović i Igor Boni  koji imaju višegodišnje iskustvo u energetskoj učinkovitosti, u samoj implementaciji i dobivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

 

 

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do ponedjeljka 21. svibnja 2018. godine.na e-mail adresu: hup-varazdin@hup.hr . Za dodatne informacije obratite se na tel: 042/352-034.

 

vrh stranice