22.10.2021. Radionica - Mogućnosti sudjelovanja hrvatskih gospodarstvenika na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai, Radnička cesta 52/1.kat, HUP, 9:00

22.10.2021.

Prema najavi i poslanim informacijama o izložbi EXPO 2020 DUBAI pozivamo vas na informativnu radionicu za članove HUP-a na temu „Mogućnosti sudjelovanja hrvatskih gospodarstvenika na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai“ koja će se održati u petak, 22. listopada 2021. godine s početkom u 9,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u Zagrebu,  Radnička cesta 52/I.

Prezentaciju će održati mr. sc. Rina Eterović Goreta, načelnica Sektora za gospodarske odnose iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova; a uz nju će na radionici biti prisutne i gđa. Tatjana Martinović Vučetić, savjetnica ministrice iz Ministarstvo turizma i sporta te gđa. Kristina Kette, voditeljica Odjela za međunarodnu suradnju iz Hrvatske turističke zajednice. Predviđeno trajanje radionice je do 11 h.

Svoje sudjelovanje molimo prijavite na e-mail: dubravka.oreskovic@hup.hr zaključno do 20.10.2021.

Obzirom na epidemiološke mjere maksimalan broj sudionika uživo je 30 osoba, ali za sve vas koji nećete biti u mogućnosti sudjelovati uživo omogućit ćemo također sudjelovanje online putem Teamsa.

Stoga i radi organizacije događanja molimo da se prilikom prijave izjasnite i o načinu sudjelovanja na seminaru - uživo ili elektroničkim putem, a oni koji prijave on-line sudjelovanje dobit će Link za Teams sastanak neposredno prije samog događanja.

 

vrh stranice