22. 05. 2019. Održana promocija knjige: Osnivači, nasljednici, menadžeri

22.05.2019.

Hrvatska Udruga poslodavaca, Regionalni ured Rijeka , CEPOR i StepRi su organizirali  Predstavljanje knjige "Osnivači, nasljednici, menadžeri… idemo dalje. Uspješno prenesite poduzeće s prve generacije na drugu."

Predstavljanje se održalo u srijedu, 22.05.2019. od 11-13 sati u prostoru STEP RI – Znanstveno tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 10, Rijeka.

U sklopu promocije knjige, Boris Vukić održao je predavanje na temu izazova nasljeđivanja obiteljskih poduzeća, nakon čega su kroz panel diskusiju o izazovima prijenosa poslovanja svoje iskustvo i razmišljanja iznijeti poduzetnici: 

Boris Popović, suosnivač i suvlasnik poduzeća Alarm automatika d.o.o.

Helena Zambelli, vlasnica i osnivačica kemijske čistionice Super 24 i 

Maša Smokrović, suvlasnica i ravnateljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“.

Panel diskusiju je  moderirala Manuela Tašler, zamjenica glavnog urednika poslovnog tjednika Lider.

Promocija knjige bila je otvorena  za javnost, te su na istoj sudjelovali poduzetnici, predstavnici udruženja poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija i medija. 

 

 

 

O autoru:

Boris Vukić partner je i jedan od osnivača Adizes Southeast Europe (ASEE) te Senior Associate Adizes Institute USA na kojem je 1995. godine certificiran za vođenje organizacijskih promjena. U prijenosu s osnivača na nasljednike savjetovao je više od stotinu tvrtki. U svojoj knjizi autor govori o aktualnoj problematici prijenosa poslovanja poduzeća nastalih 1990-ih na nove generacije, naglašavajući pritom važnost pripreme osnivača, nasljednika, obitelji i poduzeća za uspješan prijenos poslovanja.

Iz recenzije… „Boris Vukić ima rijedak dar da o vrlo ozbiljnim temama govori / piše vrlo duhovito i zabavno. U ovoj knjizi govori o tome kako sačuvati tvrtke i radna mjesta za nove naraštaje te im omogućiti da dalje rastu i razvijaju se bez prevelikih potresa, što su izuzetno značajne teme za društvo u cjelini.“

Boris Popović, suvlasnik i direktor poduzeća Alarm automatika

 

vrh stranice
vrh stranice