21.10.2021. Radionica Mentalni fitness- Kako razviti tri glavna mentalna mišića i napredovati u izazovnim vremenima, Regionalni ured Split, Bernardinova 1

21.10.2021.

Poštovana/i,

pozivamo  vas na izuzetno zanimljivu  radionicu predavačice Sandre Čanić:

  • MENTALNI FITNESS – Kako razviti tri glavna mentalna mišića i napredovati u izazovnim vremenima

 Radionica će biti održana u Splitu, 21. listopada 2021. u prostorijama HUP regionalnog ureda Split,  Bernardinova 1, s početkom u 10:00 sati.

Očekivano trajanje radionice je 2 sata.

O TEMI:

Ako ste u dobroj fizičkoj formi, penjat ćete se strmim brežuljcima i planinama bez fizičkog stresa. Ako ste u dobroj mentalnoj kondiciji, imat ćete veći kapacitet nositi se sa životnim izazovima na fukcionalan način. Mentalna kondicija i naš pristup životnim problemima utječu na razinu našeg mentalnog stresa, na jasnoću i fokus pri rješavanju problema te na vrstu, intenzitet i trajanje emocija koje doživljavamo.

Prema jednom od vodećih i globalno prepoznatih koncepata Pozitivne inteligencije, temeljenom na radu Shirzad Chamine -a, bivšeg dugogodišnjeg direktora najveće svjetske coaching organizacije te autora bestsellera Pozitivna inteligencija.

Mentalna kondicija je mjera snage vaših pozitivnih mentalnih mišića (mudrost) u odnosu na negativne mišiće (saboteri). Ova mjera vaše mentalne kondicije naziva se Kvocijent pozitivne inteligencije ili PQ.

Podaci prikupljeni u istraživanju u kojem je sudjelovalo preko 500.000 sudionika pokazalo je da je PQ pouzdan prediktor doživljanja sreće, efikasnosti izvršenja zadataka te općenito pouzdan indikator toga u kojoj mjeri se nosite s različitim životnim izazovima u odnosu na svoj potencijal. Dobra mentalna kondicija doprinosi  boljoj izvedbi, povećanom osjećaju blagostanja i mira te funkcionalnijim međuljudskim odnosima.

Na ovom treningu upoznat ćemo vas s konceptima pozitivne inteligencije i mentalnog fitness-a a te programom  namjenjenom razvoju vašeg PQ-a. Ovaj kocept je na svjestoj razini prepoznat kao jedan od vodećih inovativnih rješenja iz područja mentalnog zdravlja osobito primjenjivih u poslovnom okruženju.

 O PREDAVAČICI:

Sandra Čanić posjeduje višegodišnje iskustvo u područjima upravljanja ljudskim potencijalima, razvoja menadžmenta te edukativnog i savjetodavnog rada.  Njena misija je da kao psihologinja, psihotrepauetkinja te konzultantica za organizacijski razvoj pomogne i podrži kako pojedince, tako i timove i organizacije u procesu promjene i razvoja.

 Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 20. listopada 2021. godine. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, prijavite se što prije. Sudjelovanje je besplatno.

 

vrh stranice