21.10.2020. Konferencija: Uloga dobrog mentora u razvoju karijere, HUP, Radnička cesta 52, Zagreb i Youtube kanal HUP-a, 10:00

21.10.2020.

Pozivamo vas na završnu konferenciju HUP-ova programa mentorstva za poslovne žene pod nazivom Kako prenošenje znanja i iskustva može pomoći u napretku: uloga dobrog mentora u razvoju karijere“, a koja će biti održana 21. listopada 2020. u HUP-u, Radnička cesta 52/1, s početkom u 10:00 sati. Na događanju će biti osigurane zaštitne maske i ostala oprema sukladno epidemiološkim mjerama. Konferenciju ćete moći pratiti i putem live streaminga na našem Youtube kanalu.

HUP je mentorski program pokrenuo u veljači kao dio širih aktivnosti usmjerenih prema povećanju zastupljenosti žena na najvišim rukovodećim pozicijama i unutar platforme Baza žena. Na završnoj konferenciji govorit ćemo o rezultatima ovog projekta te će na panel raspravi svoja iskustva podijeliti sudionici programa. Na panelu će o ulozi mentora govoriti gospodin Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatska i član Savjeta HUP-a i gospođa Maša Smokrović, vlasnica i ravnateljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući »Helena Smokrović« i članica Nadzornog odbora HUP-a, a uz njih će svoja iskustva iznijeti i dvije mentorantice HUP-ova programa. U sklopu događanja bit će održana i svečana dodjela potvrda mentoranticama koje su sudjelovale u HUP-ovom programu mentorstva.

Molimo da svoje prijave šaljete na adresu: hup@hup.hr, a zbog epidemioloških razloga broj sudionika ograničen je na četrdeset osoba stoga molimo da se što ranije prijavite kako biste osigurali svoje mjesto na konferenciji. Za online praćenje putem Youtubea nije potrebna prijava, a događanje će biti dostupno na HUP Youtube kanalu.

 

PROGRAM

vrh stranice