21.05. - 10.06.2020. Webinari za članove: HUP i Projekt jednako razvoj

10.06.2020.

U vrijeme pandemije s kojom se suočava i naše gospodarstvo, poduzetnici više nego ikad razmišljaju o promjenama i novim poslovnim modelima te i novim ili dodatnim izvorima prihoda za sebe i svoje zaposlenike. Vrijednost javne nabave u Hrvatskoj je 12% do 15% BDP-a te ovo područje na razne načine može biti dobra poduzetnička prilika. Nekima da uđu u svijet javne nabave bilo kroz usluge konzaltinga bilo kao neposredni sudionik samog procesa, drugima da izbruse svoje vještine ili pak da uoče poslovne prilike u EU fondovima i kako da se kao korisnik ponašaju s nabavama iz projekta.

HUP svojim članovima želi pomoći da se informiraju o tim prilikama.

U nastavku je serija od 4 kratka besplatna webinara, koji će Vam nadamo se biti od pomoći u ovim izazovnim vremenima.

 

Prvi Webinar će biti održan u četvrtak, 21. svibnja 2020.,  u 14:00 sati putem Microsoft Teamsa. Očekivano trajanje: 1h.

Razumijevanje prilika za poduzetnike iz EU fondova (kako pretraživati prilike, kako čitati natječaje, primjeri natječaja, kratki presjek mogućnosti za financiranje EU fondovima i drugim izvorima u narednom periodu, savjeti) predstavit će gđa.Tajana Lovrić, voditeljica prodaje i konzultantica, Projekt jednako razvoj d.o.o.

 

Raspored ostalih webinara iz serije:

 

28.5.2020. Javna nabava za ponuditelje početnike (gdje se prilike u javnoj nabavi nalaze, kako ih pretraživati, osnovni dokumenti, rokovi, osnove popunjavanja ESPD-a, podizanje ponude u EOJN, ostali savjeti za početnike) predstavit će gđa. Albina Zanze, konzultantica Projekt jednako razvoj d.o.o.

 

4.6.2020. Javna nabava za napredne ponuditelje (utjecaj Odluke Vlade na nabave, utvrđivanje interesa za javljanje, korištenje instrumenta pitanja i odgovora, utvrđivanje sposobnosti ponuditelja, utvrđivanje ENP uvjeta, DKOM praksa, savjeti za iskusne) predstavit će gđa. Ines Gruica Devčić, direktorica za EU fondove i javnu nabavu, Projekt jednako razvoj d.o.o.

 

10.6.2020. NOJN pravila nabave za poduzetnike korisnike EU projekata (NOJN pravila, kako poduzetnik već prilikom pisanja projekta postaje javni naručitelj za nabave u svom projektu, proces nabave po NOJN pravilima, što je bitno, savjeti za izbjegavanje financijskih korekcija) predstavit će gđa.Ines Gruica Devčić,direktoricazaEUfondove i javnu nabavu,Projekt jednako razvoj d.o.o.

Za svaki webinar pozivnicu ćete dobiti zasebno.

Poveznicu/link za sudjelovanje dobit ćete putem e-mail-a.

Za sva dodatna pitanja i prijedloge slobodno nas kontaktirajte.

Vaš HUP

vrh stranice