20 godina HUP-a: novi web portal za kvalitetnije povezivanje HUP-a s članstvom i javnošću

29.05.2013.

Hrvatska udruga poslodavaca je službeno predstavila potpuno novi web portal koji će, zahvaljujući korištenim naprednim rješenjima u njegovoj izradi, omogućiti kvalitetnije povezivanje i jednostavniju komunikaciju HUP-a sa svojim članstvom i javnošću.

Predstavljanje novog web portala jedna je u nizu planiranih ovogodišnjih aktivnosti kojima će HUP obilježiti jubilarnu 20. obljetnicu svog postojanja i rada.

Web portal modernog i jednostavnog dizajna, prilagođen je posjetiteljima koji žele što brže i jednostavnije doći do željene informacije. Uz javni dio sučelja kojem će moći pristupiti svi posjetitelji, portal ima i privatni, individualizirani dio sučelja kojem će moći pristupiti isključivo članovi HUP-a.
Novi web portal HUP-a integriran je s novom upravljačkom aplikacijom HUP-a koji omogućava kvalitetnije upravljanje ukupnom komunikacijom na portalu, a osobito ugrađenom dodatnom funkcionalnošću - internim komuniciranjem na web portalu omogućen i vidljiv isključivo članovima HUP-a.

Stranice pokreće EasyEdit CMS – Sustav za samostalno upravljanje sadržaja, a povezivanje sa postojećim Zoho CRM sustavom omogućena je brža obrada pristiglih upita članova putem weba.

Aktivnosti HUP-a moguće je pratiti i preko HUP iPhone i Android aplikacije.

„Od novog portala koji ima ugrađene mnoge napredne funkcionalnosti očekujemo prije svega povećanje efikasnosti i kvalitete komuniciranja s članstvom HUP-a koje broji 6000 tvrtki, svih veličina i iz svih dijelova Hrvatske“, izjavio je Davor Majetić, glavni direktor HUP-a.
vrh stranice
vrh stranice