2-5.10.2018. Edukacija za Integralno održivo planiranje urbanih prostora, Hotel Split, Podstrana, 8,00

02.10.2018.

Edukacija za Integralno održivo planiranje urbanih prostora za sve stručnjake u području prostornog planiranja, energetske učinkovitosti, regionalnog razvoja i civilnog društva

Datum: 2-4. listopad, 2018.g. Split, Lokacija: Hotel Split, Podstrana

 

Edukacija za Integralno održivo planiranje urbanih prostora za donosioce odluka iz javne uprave i privatnog sektora

Datum: 5. listopada, 2018.g. Split, Lokacija: Hotel Split, Podstrana

  Interreg MED – CESBA MED projekt provodi edukaciju na temu Integralnog održivog planiranja urbanih prostora. Brojni su gradovi suočeni s problemima nedostatno kvalitetnih stambenih i zgrada javne namjene i ostale javne infrastrukture. Nejasna povezanost svih potrebnih sudionika u toku razvoja projekata, imovinsko-pravni odnosi i dostupni budžet često usporavaju veći broj projekata u visokoj fazi provedbe. Kroz seminar će biti prikazani primjeri tehničkih rješenja i procedura za unapređenje održivosti u skladu sa standardima zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i upravljanja kulturnom baštinom.

U praktičnom dijelu edukacije prikazat će se analiza održivosti za pilot naselje Mravince, a u interaktivnom dijelu kroz alat za višekriterijalnu analizu odabrati optimalni scenarij za unapređenje elemenata održivosti za naselje.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, broj mjesta je ograničen i obavezna je prijava putem standardizirane prijavnice, do 20.9.2018.g. Za polaznike je osiguran ručak i kava. Svim polaznicima bit će podijeljena uvjerenja o sudjelovanju na edukaciji za održivo planiranje urbanih prostora, pripremljenom u skladu s CESBA MED metodologijom.

Obrazac za prijavu i detaljan program seminara je dostupan na http://www.eihp.hr/project/cesba-med/

Informacije putem e-maila: mzidar@eihp.hr

vrh stranice
vrh stranice