19.02.2020. Konferencija Ja-psiholog/inja poduzetnik/ca, Hotel Mondo, Kopilica 5, 10,00

19.02.2020.

Konferencija na temu Ja-psiholog/inja poduzetnik/ca održat će se u srijedu, 19. veljače 2020. s početkom u 10,00 sati u Hotelu Mondo, Kopilica 5, Split

Svaki je čovjek jedinstvena kombinacija znanja, sposobnosti, iskustva i drugih osobina. Kada tome pridodamo varijable motivacije, lojalnosti, dinamike timova te brojne situacijske čimbenike, jasno je zašto je ljudske resurse određene organizacije nemoguće kopirati, a poslovno opasno podcijeniti.

Organizacijska psihologija odavno je pronašla svoje mjesto u poslovnom svijetu,  a organizacijski psiholozi, kao stručnjaci za organizacijsko ponašanje, nezaobilazno sudjeluju u (re)dizajniranju suvremenih organizacija. Uz interne stručnjake za ljudske potencijale, psiholozi kao vanjski konzultanti, efikasni su partneri organizacijama svih veličina i podrška u procesu kreiranja strateškog, „best fit“ pristupa upravljanja ljudskim resursima.

Teme konferencije:

•           Kako privući „prave“ kandidate

•           Što nam tehnologija može ponuditi u procesu upravljanja ljudskim potencijalima

•           Pritisak na rezultat - razumijemo li uistinu proces promjene: osobne, timske, organizacijske

•           Kako razviti poslovnog menadžera u agenta upravljanja ljudskim resursima

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji sa Hrvatskim psihološkim društvom, sekcija za organizacijsku psihologiju te Društvom psihologa u Splitu, organizira ovu konferenciju u sklopu manifestacije Tjedan Psihologije, s ciljem promocije psihologije kao struke i njene bogate i široke primjene u različitim sferama društva.

Predavači su: Slobodan Jović, vlasnik tvrtke Selekcija.hr i platforme za psihološko testiranje kandidata i zaposlenika te Sandra Čanić, nezavisna konzultantica u području ljudskih resursa

Trajanje: od 10:00 do 13:00.

Sudjelovanje je besplatno a prijaviti se možete putem elektroničke pošte na hup-split@hup.hr, najkasnije do utorka 18.02.2020.

vrh stranice