18.10.2021. Webinar: Kako kreirati Dashboarde za menadžment koji u kratkom roku žele imati uvid u svoje poslovanje?; 10:00

18.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizira webinar na temu: „ Kako kreirati Dashboarde za menadžment koji u kratkom roku žele imati uvid u svoje poslovanje?“ koji će se održati u ponedjeljak 18. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 12,15 sati.

Količina informacija koje su nam na raspolaganju zbunjuju nas i usprkos mnoštvu dostupnih, teško je upravo zbog njihove količine donijeti kvalitetnu odluku - jer prikupiti i doći do podataka i informacija nije isto što i razumjeti ih. Možda ste se i sami našli u situaciji da od mnoštva excel-ica i njihovih zadnjih verzija više ne vidite ono bitno, a kamoli da možete brzo reagirati i prilagoditi se promjenama koje nameće tržište. Ako se nalazite u takvim i sličnim situacijama, ova je radionica baš za vas, stoga nam se pridružite na radionici u HUP-u.

Teme radionice:

          10 pravila menadžerskog izvještavanja (sadržaj i grafički prikazi)

           zbog čega raditi u Qlik Sens BI alatu – najinovativniji, vizualno atraktivan, interaktivan alat

           izrada studija slučaja:

             pregled i objašnjenje priložene demo tablice

             pokazat ćemo vam kako importirati demo tablice u Qlik Sense

             pokazat ćemo vam kako dizajnirati i izraditi vizualno atraktivan Dashboard

             pokazat ćemo vam kako kreirati Storytelling

Radionica je namijenjena direktorima kontrolinga i kontrolerima, poslovnim analitičarima, korisnicima koji rade na prikupljanju i obradi podataka u Excelu, korisnicima koji rade analize i izvještaje za menadžment, menadžerima i voditeljima koji traže nove uvide u svoje poslovanje u vrlo kratkom vremenskom roku, vlasnicima poduzeća i upravama, voditeljima računovodstva i financija, te IT korisnicima s fokusom na analizu i BI sustave.

Predavanje će održati dr.sc. Andreja Švigir, ovl.rev. – doktorirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom: “Uloga integriranog, financijskog i nefinancijskog izvještavanje u donošenju poslovnih odluka”. Magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom “Uloga i značaj računovodstvenih politika u poslovnom odlučivanju” i stekla titulu magistrice znanosti. 2007. godine u partnerstvu osniva Altius savjetovanje d.o.o., s osnovnim ciljem razvoja i unaprijeđenja kontrolinga u hrvatskim poduzećima te edukacija iz područja kontrolinga. Posebnost: povezivanje kontrolinga s njime povezanim područjima i educiranje iz područja menadžmenta, analize financijskih izvještaja, financija i računovodstva. Educirala više od 4000 polaznika na petstotinjak edukacija i in-house programa. Sudjelovala na projektima uvođenja i razvoja kontrolinga u hrvatskim poduzećima. Radila u konzultantskoj kući TEB- poslovno savjetovanje kao urednica-savjetnica za područje računovodstva. U poduzeću Strabag bila je voditeljica odjela bilanciranja. Završila edukaciju pri Hrvatskoj udruzi revizora i stekla titulu ovlaštenog revizora.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do petka 15. listopada 2021. godine elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice
vrh stranice