18.02.2021. Webinar: Razvoj kompetencija zaposlenika na temelju KPI-eva; 10:00

18.02.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizira webinar „Razvoj kompetencija zaposlenika na temelju KPI-eva“ koji će se održati u četvrtak 18. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati. 

Na radionici ćemo kroz studije slučajeva prikazati kako razvijati kompetencije na temelju (ne)ostvarenja KPI-eva.  

Teme radionice:

           Strateški i operativni ciljevi poduzeća prikazani kroz KPI (ključne pokazatelje uspješnosti);

           Postavljanje KPI za svaki sektor unutar poduzeća;

           Mapa KPI i njezina povezanost s kompetencijama zaposlenika;

           Menadžment i kompetencije u ovisnosti o životnom vijeku poduzeća;

           Što kad je neostvarivanje KPI povezano s (ne)kompetencijama zaposlenika?;

           Kompetencije zaposlenika i njihov razvoj;

           Kako nalazi iz kontrolinga utječu na promjene vezano uz kompetencije zaposlenika;

           STUDIJ SLUČAJA – Storytelling proveden kroz Qlik Sense BI alat.

Radionica je namijenjena vlasnicima i upravi poduzeća, menadžerima ljudskih potencijala, menadžerima kontrolinga i kontrolerima, kao i svim zainteresiranima.

Predavanje će održati dr.sc. Andreja Švigir, ovl.rev. – doktorirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom: “Uloga integriranog, financijskog i nefinancijskog izvještavanje u donošenju poslovnih odluka”. Magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom “Uloga i značaj računovodstvenih politika u poslovnom odlučivanju” i stekla titulu magistrice znanosti. 2007. godine u partnerstvu osniva Altius savjetovanje d.o.o., s osnovnim ciljem razvoja i unaprijeđenja kontrolinga u hrvatskim poduzećima te edukacija iz područja kontrolinga. Posebnost: povezivanje kontrolinga s njime povezanim područjima i educiranje iz područja menadžmenta, analize financijskih izvještaja, financija i računovodstva. Educirala više od 4000 polaznika na petstotinjak edukacija i in-house programa. Sudjelovala na projektima uvođenja i razvoja kontrolinga u hrvatskim poduzećima. Radila u konzultantskoj kući TEB- poslovno savjetovanje kao urednica-savjetnica za područje računovodstva. U poduzeću Strabag bila je voditeljica odjela bilanciranja. Završila edukaciju pri Hrvatskoj udruzi revizora i stekla titulu ovlaštenog revizora.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 16. veljače 2021. godine elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice
vrh stranice