17.1.2020. Radni odnosi, 10:00 , TPV, Varaždin

17.01.2020.

HUP Regionalni ured Varaždin u suradnji s Odvjetničkim uredom Maja Šutalo organizira zanimljiv interaktivan seminar na temu:

Radni odnosi

u petak, 17. siječnja 2020. godine od 10.00-12.00 sati

u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin (razizemlje)

Zagrebačka 89, 42000 Varaždin

Poslodavci prije samog uspostavljanja radnog odnosa, tijekom trajanja i prilikom prestanka radnog odnosa treba voditi računa o nizu pitanja o kojima, s jedne strane, ovisi zakonitost postupanja poslodavca u okviru radnog odnosa, a s druge strane, osiguravanje uvjeta i atmosfere rada koji ga čine poželjnim poslodavcem i u kojima radnici zbilja ostvaruju svoja prava. Na radionici ćemo razgovarati o najčešćim pitanjima i nedoumicama koja poslodavci imaju u praksi, posebno stavljajući naglasak na aktualne zakonodavne teme iz radnih odnosa. 

            PROGRAM

najčešća pitanja i pogreške iz prakse prilikom sklapanja i prestanka radnog odnosa

zaštita osobnih podataka radnika

zaštita "zviždača" - kako se regulira interni postupak povodom prijave nepravilnosti i koja znanja i vještine treba imati povjerljiva osoba

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica koju će održati odvjetnica Maja Šutalo. Iskustvo je stekla radeći u hrvatskim odvjetničkim društvima od 2013. do 2018. pružajući pravnu podršku klijentima u bankarskom i leasing sektoru, telekomunikacijama, turizmu i zdravstvu. U svojem radu se fokusira na pitanja zaštite osobnih podataka, na pitanja trgovačkog i korporativnog prava te na pitanja vezana uz nekretnine.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do srijede 15. siječnja 2020. godine na e-mail: hup-varazdin@hup.hr

Sudjelovanje na radionici je za članove HUP-a besplatno.  Za dodatne informacije obratite se na tel: 042/352-034. Radujemo se Vašem dolasku.

vrh stranice
vrh stranice