16.10.2019. Tribina ‘Integrativne i zaštitne radionice’ u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, s početkom u 11 sati.

16.10.2019.

Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za poduzetništvo u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca Regionalni ured Rijeka, Centrom za odgoj i obrazovanje Rijeka te uz potporu Centra za profesionalnu rehabilitaciju Rijeka organiziraju tribinu pod nazivom  ‘Integrativne i zaštitne radionice’. 

U sklopu mjera i aktivnosti koje Grad Rijeka provodi kroz Akcijski plan za mlade, Odjel gradske uprave za poduzetništvo u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca Regionalni ured Rijeka,  Centrom za odgoj i obrazovanje Rijeka te uz potporu Centra za profesionalnu rehabilitaciju Rijeka organiziraju tribinu pod nazivom 
‘Integrativne i zaštitne radionice’. 
Tribina će se održati16. listopada 2019. u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, s početkom u 11 sati. 
 
Cilj tribine je informirati i motivirati dionike te pokrenuti aktivnosti koje bi u skoroj budućnosti dovele do osnivanja zaštitnih radionica na našem području. Uz uvodne prezentacije u kojima će sudjelovati Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (ZOSI) te drugi relevantni gosti, bit će upriličena i panel rasprava, na kojoj će, između ostalih, biti i predstavnici Grada Rijeke te Primorsko-goranske županije. U ime HUP-a, na tribini će izlagati Nenad Seifert, direktor HUP-a Rijeka.
Pored tijela javne uprave, ustanova i institucija povezanih s predmetom rasprave, tribina će okupiti i predstavnike zaštitnih radionica iz drugih županija, civilnih udruga s područja PGŽ, potencijalne korisnike radionica, osobe s invaliditetom koje su već uključene u rad nekih lokalnih poduzeća, kao i poduzetnike koji tu praksu provode i afirmiraju.

vrh stranice