16.04.2019. Radionica Društvene mreže, Split, Bernardinova 1, 10:00 sati

16.04.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Google Hrvatska poziva vas na  radionicu koja će biti održana u sklopu programa Digitalna Garaža, a koja će pokriti temu:

  • DRUŠTVENE MREŽE

 Radionica će biti održana u Splitu, 16. travnja 2019. u prostorijama HUP regionalnog ureda Split,  Bernardinova 1, s početkom u 10:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 3 sata, s uključenim coffee breakom.

O TEMI DRUŠTVENE MREŽE:

Podrobno proučite društvene medije!

Organizirani plan i strategija za društvene medije imat će velik utjecaj na uštedu vašeg vremena i energije.

Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj.

NEŠTO VIŠE O SAMIM RADIONICAMA:

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O PREDAVAČICI:

Matea Brstilo predavačica je više marketinških i informatičkih seminara za odrasle i djecu u Algebri. Diplomirala je 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu, studij „Informatički menadžment“. Još tijekom studija počela je raditi u nekoliko agencija za digitalni marketing. Danas ima preko pet godina iskustva u vođenju različitih marketinških kampanja na online platformama. Istovremeno, Matea je predavačica/Google Digitazerica u sklopu projekta „Google digitalna garaža“ - Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom udrugom poduzetnika i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama.

 Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 15. travnja 2019. godine. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, prijavite se što prije. Sudjelovanje je besplatno.

vrh stranice
vrh stranice