16.04.2014. 10. Mystery shopping day, Hotel Antunović, 09:00

16.04.2014.

Poštovani članovi,

ovime Vas obavješćujemo da će se 16.4. u Zagrebu, u Hotelu Antunović održati 10. Mystery shopping dan posvećen kvaliteti usluga u automobilskom i financijskom sektoru , a kojeg kao dan posvećen kvaliteti usluge već niz godina uspješno organizira Heraklea.

Zanimljivi i stručni predavači govorit će o trendovima vezanim uz unapređenje poslovanja i kvalitete odnosa s korisnicima u bankama i osiguravajućim kućama, mogućnostima kako mjeriti i unaprijediti rad djelatnika u automobilskoj industriji te će se na okruglom stolu okupiti imena poznatih automobilskih kuća kako bi razmijenili i iznijeli svoja iskustva.
Drugi dan, zajedno s partnerom projekta, Maistrom, pažnja će biti usmjerena na nove trendove poslovanja u turizmu. Događaj će se odvijati u Rovinju u hotelu Lone idući dan, 17. travnja.
Oba dana imaju za cilj dati sudionicima razne primjere uspješnih metoda za unapređenje poslovanja i dosezanja visoke razine kvalitete usluge koje zahtjeva današnji kupac i današnji gost. Sudionici će prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge.

Program susreta te detaljnije informacije o skupu možete vidjeti u privitku, a za sva pitanja i informacije možete se obratiti na info@heraklea.hr ili na telefon 01/4811 760 te mobitel 099/63 74 049.
PRIJAVITE SE OVDJE http://www.heraklea.hr/10-mystery-shopping-dan-2014/ Kotizacija za oba dva dana je 499,00 kn + PDV.

Heraklea je za sve članove HUP-a ponudila povoljniju kotizaciju odnosno 10 % popusta na kotizaciju, te molimo da kod prijave istaknete da ste članovi HUPa.

POZIV Mystery shopping dan
vrh stranice