15.10.2019. Svjetski dan turizma, Turizam i radna mjesta: Bolja budućnost za sve, Ekonomski fakultet u Splitu, 10,00

15.10.2019.

Svjetski dan turizma pod nazivom Turizam i radna mjesta: Bolja budućnost za sve održat će se u utorak, 15. listopada 2019. od 9,55 - 12, sati u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Obilježimo Svjetski dan turizma!

Katedra za turizam i gospodarstvo pri Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu (EFST) i ove godine obilježava Svjetski dan turizma. Vrlo kratko, riječ je o događaju kojeg UN-ova Svjetska turistička organizacija (UNWTO) od 1980. svake godine obilježava dne 27. rujna. Službena tema ovogodišnjeg UNWTO-ovog Svjetskog dana turizma jest Turizam i radna mjesta: Bolja budućnost za sve.

Budući da su se studenti u svoje klupe vratili tek 1. listopada tekuće godine, dakle poslije Svjetskog dana turizma, i ove godine Svjetski dan turizma obilježavamo u listopadu. Točnije, 15. listopada 2019. (utorak), 9:55-12h, u Svečanom amfiteatru EFST-a. Više detalja o ovom skupu doznajte na sljedećoj pozivnici. U slučaju da Vam se podcrtana poveznica na pozivnicu ne prikazuje, molimo unesite https://www.dropbox.com/s/n6p24fpe8o8wm3s/Svjetski%20dan%20turizma%20-%20Pozivnica.pdf?dl=0 u adresnu traku Vašeg preglednika.

U sklopu obilježavanja, EFST održava dvije kratke rasprave za okruglim stolom (svaka po cca. 30-40 minuta), razdvojene stankom za osvježenje (10 minuta).

Stoga dođite i poslušajte dvije zanimljive rasprave, jednu o izazovima tržišta radne snage u hrvatskom turizmu, a drugu o stanju mekih vještina u hrvatskom turizmu i ugostiteljstvu. Doznajte što o navedenim temama kažu predstavnici poslodavaca, sindikata, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i sveučilišta. Raspravi će prisustvovati studenti, predstavnici medija te ostalo zainteresirano gledateljstvo, a isti će tijekom ili poslije rasprave imati mogućnost postaviti i nekoliko pitanja.

Ispunite vrlo kratku e-prijavnicu te si tako osigurajte mjesto i potvrdite prisustvo našem skupu. U slučaju da Vam se podcrtana poveznica na prijavnicu ne prikazuje, molim unesite https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKmT3fkcgcDfq-fIL0ycYcPqC-Jh4KPBxf19PGB7LqkWQWJw/viewform?usp=sf_link u adresnu traku Vašeg preglednika.

vrh stranice