15.04.2021. PUMA seminar: Bolovanja i drugi izostanci radnika u pandemiji i nakon nje; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31 (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek, 10:00 WEBINAR

15.04.2021.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o novim propisima, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Institutom za upravljanje apsentizmom organizira seminar na temu: „Bolovanja i drugi izostanci radnika u pandemiji i nakon nje“ koji će se održati u četvrtak 15. travnja 2021. godine s početkom u 10 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Vukovarska ul. 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek. Zbog epidemioloških mjera biti će organiziran webinar.

Seminar će obuhvatiti sljedeće teme:

          kako je pandemija utjecala na tržište rada i ponašanje radnika;

           koji oblici izostanaka radnika postaju dominantni;

           kako prilagoditi organizaciju s ciljem prevencije budućih slučajeva;

           koje alate upotrijebiti kako bi izbjegli ponavljanje problema.

Seminar će održati Sandra Ćupurdija koja se bavi problematikom apsentizma na području čitave regije, posebno s aspekta utjecaja na troškove rada, employer branding i ukupno zadovoljstvo radnika.

Sandra Ćupurdija radila je u korporativnom sektoru za ljudske potencijale INA Grupe i MOL Grupe, gdje je u izazovnom okruženju sudjelovala u mnogim projektima vezanim uz moderniziranje načina upravljanja ljudskim potencijalima, uvođenja organizacijskih noviteta, poboljšanja angažiranosti radnika i smanjenja troškova vezanih za poslovanje, što nastavlja kroz model upravljanja apsentizmom.

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje tijekom kojeg ćete moći postavljati pitanja i rješavati nedoumice vezane uz temu seminara.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.                                     

Prijave su otvorene do popune kapaciteta dvorane, a najkasnije do utorak 13. travnja 2021. godine.

vrh stranice