14.06.2018, seminar Nabava-budući profit!, Hotel Dalmina, Kopilica 5, Split, 11,00

14.06.2018.

Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Split održava seminar "Nabava - budući profit" u Splitu, 14. lipnja 2018. s početkom u 11, sati u Hotelu Dalmina, Kopilica 5. Predavačica je mr.sc. Nataša Cikač, konzultantica za nabavu i lanac opskrbe, vlasnica tvttke Cronata.

Današnji zahtjevi tržišta sve su veći i kompleksniji. Nabava i djelatnici u nabavi više su nego ikad izloženi pritisku ušteda, optimizaciji i povećanju efikasnosti. Stoga, nužno je unaprijediti procese, ali i znanja i vještine djelatnika koji se nabavom bave.

Ovim uvodnim predavanjem želimo osvijestiti važnost nabave i upravljanja zalihama, koje su značajke nabave, na koji način se povećava funkcionalnost procesa, kako najbolje upravljati odnosima s dobavljačima, upoznati i prepoznati rizike koji se u procesu nabave javljaju te ostvariti što efikasniji protok materijala i roba između dobavljača, skladišta i krajnjih korisnika.

Predavačica je mr.sc. Nataša Cikač - konzultant za nabavu i lanac opskrbe, vlasnica tvrtke Cronata d.o.o. Ima više od 20 godina iskustva u proizvodnim poduzećima na području nabave, logistike i prodaje. Pokrenula je projekt Nabavne akademije u 3 modula, koji je do sada prošlo više od 70 djelatnika iz područja nabave, upravljanja skladištem i logistike. Program se izvodi kao otvoreni (do sada 3 generacije) ili kao in house (prema zahtjevu i potrebama klijenta). Klijenti su tvrtke iz različitih grana industrije. Više na www.nabavna-akademija.com.hr. Kao konzultant surađuje sa tvrtkama u cilju poboljšanja procesa i kompetencija djelatnika. Certificirana je za provođenje koncepta Kontinuiranih poboljšanja (CCIM). Član je Hrvatske udruge za nabavnu djelatnost, HUP-a i redovni kolumnista časopisa Ja Trgovac. Kao gost predavač održava stručna predavanja na znanstvenim ustanovama (ZŠEM, EFOS...)

"Razmišljajte o optimizaciji procesa nabave i uštedama kada su prihodi stabilni i kada rastu, a ne kada počinju padati uslijed slabije prodaje"
Trajanje od 11,00 do 14,30
Prijaviti se možete (navesti tvrtku te ime i prezime) se zaprimaju putem elektroničke pošte na hup-split@hup.hr
Sudjelovanje je besplatno za članove HUP-a
Za dodatne informacije obratite se na tel: 021/368-296

vrh stranice